Vismassage

DR. FISH
MASSAGE
(no pirahna)

Dat staat er op het bord. Cambodjaanse humor, vermoed ik. Even terug lazen we  bij een concurrent: “Your feet will feel like a baby’s bottom.” Op wandel in Siem Reap krijg je als toerist altijd wat verstrooiing. Grappige Thema-Tuk-Tuks (The Bat Tuk-Tuk) of aquaria met eelt etende vissen: er is voor elk wat wils. En nu we volop in het laag seizoen zitten kan er over alles onderhandeld worden. Dat blijkt onmiddellijk als Griet tegen Dr. Fish over de prijs begint. We betalen voor ons vieren 6 dollar om een half uur met onze voeten bij de vissen te zitten. De beesten bijten niet echt. Het voelt meer als raspen of zuigen. Bij de eerste hongerige aanval van de school vissen is het gewoon onmogelijk om je voeten in het water te houden. Het kietelt zo hard dat het bijna ondraaglijk is. Net als je begint te twijfelen of je je geld beter aan een pint had besteed beginnen je hersenen het gevoel een plek te geven en kan je de vissen hun werk laten doen. En dat doen ze. Zo zacht als een babypoep kan ik mijn voeten bezwaarlijk noemen, maar zachter dan voordien zijn ze wel.

EERST EVEN ZO

EERST

DAN (UITEINDELIJK) ZO

LATER

 

<<< Naar deel 17 – ‘Objectief Ankor Wat’   –   Naar deel 18 – Afscheid van Cambodja >>>

two Comments

  1. Lies Ugille On 14 mei 2014 at 21:13

    Die vissen hebben toch wat meer beet aan de ‘grote’ voeten dan aan de kleintjes van Bas en Lena lijkt me! Leuk hoor, morgen toon ik de foto’s in klas.
    Groetjes Lies

  2. Koen On 14 mei 2014 at 19:01

    Zag ik me daar nu toch wel een heeeeeel eeeerg dikke teen zeg … of is dat blob-tisch bedrog … moehaha … ik vond dit ook een goeike.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked.